PÅ EGNA BEN

Hösten 2017 bestämde jag mig för att förverkliga min dröm om att starta egen firma inom ekonomi och redovisning och Emson K bildades.

Mitt intresse för redovisning började redan när jag var 20 år och fick ansvaret för att sköta den löpande bokföringen i min pojkväns firma. Efter 2 år började jag plugga ekonomi på högskolan i Jönköping samtidigt som jag fortsatte jobba deltid med bokföring. 4 år senare var jag utbildad ekonom och började jobba som revisorsassistans på Price Waterhouse Coopers i Jönköping. En rolig tid började med arbete ute på olika typer av företag inom olika branscher.

Efter några år tog jag steget och utbildade mig till godkänd revisor, innan jag gick på föräldraledighet med barn nummer 2. Efter föräldraledigheten började jag jobba som controller på Värnamo kommun och fick förmånen att utvidga mina kunskaper inom kommunal ekonomi. Jobbade även senare som avdelningschef för ekonomiavdelningen tillsammans med en kollega, vilket innebar att jag fick testa på att vara ledare. Något som var väldigt lärorikt och stimulerande.

Sifferintresse, tänka debet och kredit, nyfikenhet, skapa ordning och reda, få vara med och utveckla och förbättra saker samt personlig utveckling har varit (och är) mina drivkrafter. Men glädje över att också få möta alla människor jag haft förmånen att träffa. Mitt hjärta har alltid klapprat extra för de små företagen och att kunna hjälpa dem inom mitt kompetensområde. Det känns därför jätteroligt att få stå på egna ben och vara tillbaks i småföretagarvärlden och kunna hjälpa företag i närområdet.

Välkommen att höra av dig om du har behov av ekonomitjänster för just ditt företag!

TIDIGARE ERFARENHETER

  • Över 20 års erfarenhet av löpande bokföring
  • Revisorsassistans på Price Waterhouse Coopers
  • Godkänd revisor
  • Controller i kommunal verksamhet
  • Avdelningschef ekonomiavdelning

Emson K AB  Brunnsgatan 15 B, 568 30 Skillingaryd